Sóc aventurera de mena, m’agrada viatjar i conèixer nous mòns…quan vaig estar a la India, vaig conèixer un noi molt viatjer del que em va quedar marcada una frase, parlava de la seva mare i em va dir: “ella ja fa temps que no fa viatges…només viatja interiorment”.

Coneixer-se és realment una gran i apassionant aventura.

M’agrada veure la meva pràctica com un llarg i infinit viatge per anar descobrint espais , moments, detalls, matitzos.

Practico ioga des de fa més de 20 anys, i com la vida mateixa, ha estat un camí amb diferents intensitats , tanmateix, sempre present.

Arribar a Andorra després de més d’una dècada fora , inicialment per estudis , va ser un altre petit repte…i pel que fa el ioga…buscava , buscava i no acabava de trobar el bon lloc per mi en aquell moment. I una tarda al voltant d’una font, va brollar la proposta màgica: la Dèborah em va dir que volia començar a fer classes aviat, a Sant Julià!

I així va ser com va nàixer Om Ioga, aquest preciós palau de calma enmig de Laurèdia .

 

Visc la pràctica de ioga, de meditació, de l’atenció plena, dels moviments conscients del Chi kung, com a part de la meva vida, em centra, em dona força i benestar. Alhora m’arrela i em dona ales….tot forma part d’aquest viatge, que a estones fas sola i d’altres comparteixes amb gran joia amb altres, amb vosaltres!

 

< torna