El ioga ha format sempre part de la meva vida. Vaig començà a practicar ioga de ben petita, a casa. A l’edat de 15 anys vaig tenir un primer contacte amb la meditació. Des de l'any 2010 em dedico professionalment a l'ensenyament del Ioga i la Meditació.

El ioga i la meditació són una part essencial de la meva vida. Auto-coneixement, respostes, equilibri, benestar… tot això i molt més és el que m’aporten. Com menjar o respirar, és una altra manera de nodrir-se sense la que no m’és possible concebre l’existència. Es per això que agraeixo profundament a tots els mestres i a totes les persones que s’han creuat en la meva vida i que m’han guiat a través d’aquest camí d’auto-exploració i recerca de l’equilibri entre cos, ment i esperit.

Formada com a professora de meditació amb la Sociedad Española de Meditación i la I.F.S.U. (International Foundation for Spiritual Unfoldment). També sóc professora de Nidra Ioga i de Hata-Vinyasa Ioga. Ha rebut formació en mindfulness del mestre Thich Nhat Hanh. Estic especialitzada en Ioga Terapèutic.

< torna