“El gong és el primer i el darrer instrument per a la ment humana... És el so creatiu bàsic. Per a la ment, el so del gong és com una mare i un pare que li van donar vida. La ment no té poder per a resistir-se al so del gong ben tocat”...

Yogi Bhajan

El gong és un dels instruments més efectius que es poden utilitzar en sanació amb so. Es diu que el gong fa el so de l’om o aum (el so original de l’univers), el so de l’infinit. És el so de la ressonància total, que incorpora tots els tons i harmònics de l’espectre. És un instrument molt poderós, que pot ajudar la ment a relaxar-se i portar-nos fàcilment a un estat meditatiu. Amb el gong és impossible crear una melodia i repetir-la: cada cop, cada gong, cada massa... crea la seva pròpia gamma de notes i tonalitats que es van sumant a mesura que anem tocant-lo, creant una vibració única i irrepetible. Tanmateix en els banys de gong podem utilitzar altres instruments, que ens ajuden a crear el clima adequat a cada sessió.

A Om oferim banys de gong mensuals, però també oferim la possibilitat de fer sessions privades, sigui en grup o individualitzades.

Un bany de gong dura aproximadament uns 45 minuts.